Jalepano-Cheddar Angus Kolbász Box

14900 Ft

A Hortobágy Angus-szal közösen fejlesztett kolbász boxunkat olyanoknak ajánljuk, akik inkább otthon, saját izlésüknek megfelelően szeretik elkészíteni ételeiket, legyen szó hagyományos, sütőben, vagy szmókerben alacsony hőfokon történő sütésről, a hatás nem marad el.

  • Hortobágy angus jalepano-cheddar sütőkolbász (6 db)
  • kovászos vágott (6 db)
  • 1 palack Zuzmó! Edition Honey mustard BBQ szósz
  • Extra roppanós, savanyított jalepano paprika (enyhén csípős)

A doboz átvétele után az élelmiszereket a lehető leghamarabb tedd a hűtőbe. A frissesség és a nedvesség megőrzése érdekében a húsok hűtőszekrényben, 3-4 fokon, lezárt vákuum csomagolásban 7-10 napig, mélyhűtőben -18 fokon, a termék cimkéjén jelzett időpontig tárolhatóak.

Jalepano-Cheddar kolbász elkészítése:

Elektromos sütőben: Beletesszük a kolbászokat a tepsibe, éppen annyi vizet öntünk alájuk, hogy csak 3-4 mm víz legyen a tepsiben, és még csak egy picit átmelegített, max 100 fokos sütőbe rakjuk a tepsit. 180-190 fokos legyen a sütő sütéskor így kb. 30-35 perc alatt maximum kétszer megfordítva pirosra sül a kolbász.
Célszerű alufóliát tenni a tepsire, hogy ne fröccsenjen szét a zsír. Az alufóliát a sütés utolsó 10 percében vegyük csak le róla.

BBQ sütőben: Rácsra téve, vagy lógatva, 110 fokon kb. 45-50 percet sütve érhetjük el a legtökéletesebb (enyhén füstös, szaftos, de roppanós) eredményt!