Angus lábszár GMO mentesen tartott, hormonmentes, stresszmentesen vágott, Hortobágyon nevelt Angus marhából fagyasztva, hosszú lejárattal.
Tipp: A lábszárból tökéletes pörkölt, gulyásleves készíthető. Kollagéndús, egészséges alapanyag.
Összetevők: 100% Angus marhalábszár
A Hortobágy Angus elvei szerint marháikat szabadon, stresszmentes körülmények között tartják a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataik kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítanak.
A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartják és vágják. Az állataik általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra, így biztosítják a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó – ma sok helyen megszokott – korai vágások eredményével szemben.