GMO mentes Angus húsos csontból 12 órán át lassú tűzőn főzött marhahús alaplé minőségi zöldségekkel és fűszerekkel. Akár otthoni használatra, társaságoknak vagy éttermeknek, gasztronómiai felhasználásra ajánlott. 1 literes, műanyag vödörben, fagyasztva elérhető termék.
Az Angus alaplé decije több mint 2000 mg kollagént tartalmaz, tehát 1 tál levesben akár 10-15 kollagén tablettányi természetes kollagén van.
Tudtad? A kollagén az egyik legfontosabb fehérje, ami a bélfalon képez védőréteget, segít feszesen tartai a bőrt, gátolni az öregedést. A kollagénszint és a kollagéntermelődés nagyjából 30 éves kor után folyamatosan csökken és ennek a csökkenésnek a látható és érezhető jeleit nevezzük öregedésnek. Ekkor a bőr veszít a rugalmasságából, csökken a vízvisszatartó képessége, így kevésbé lesz feszes és megjelennek a ráncok is. A csökkenés ízületi és emészőrendszeri problémákat is okoz, hiszen a kollagén az egész testben jelen van. A kollagénpótlást a legtöbben tabletták és porok formájában oldják meg.
Az elsődleges és legjobb kollagénforrás a marha!
„Törekedjünk a természetes kollagén bevitelre! Jobban hasznosul és kevesebb mesterségesen előállított táplálékkiegészítőt kell így fogyasztanunk! A GMO mentes Angus húsos csontból főzött marhahús alaplé minőségi zöldségekkel és fűszerekkel készült. Így egy átlagos tál levessel már pótoljuk a napi szükségletünket., méghozzá természetes úton”
Összetevők: húsos csont, sárgarépa, zeller, petrezselyem, hagyma, fokhagyma, só, bors
A Hortobágy Angus elvei szerint marháikat szabadon, stresszmentes körülmények között tartják a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataik kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítanak.
A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartják és vágják. Az állataik általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra, így biztosítják a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó – ma sok helyen megszokott – korai vágások eredményével szemben.