Angus Burger Party Box

8390 Ft

Burgerimádóknak összeállított csomagunk, minden olyan válogatott hozzávalót tartalmaz, amire csak szükségetek lehet egy otthoni, hamburger party alkalmával.

A húspogácsa a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szabadon tartott, szálas takarmányon etetett, Hortobágy Angus márháiból feldolgozott 100% Angus húsból készülnek.

A bucikat, saját nevelésű madre kovászából Stiller Tamás egri séf, a szószokat pedig a ZuzmÓ! BBQ recept Chiliyard kisüzemében készült.

A Hortobágy Angus elvei szerint marháikat szabadon, stresszmentes körülmények között tartják a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataik kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítanak. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartják és vágják.

Az állataik általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra, így biztosítják a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó – ma sok helyen megszokott – korai vágások eredményével szemben.

Húsaikat saját magukk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas és kálium tartalommal bírnak.

  • 140 grammos Hortobágy angus húspogácsa (6 db, kettesével csomagolva)
  • kovászos buci (6 db)
  • cheddar sajt (6 db)
  • 1 palack Zuzmó! Edition BBQ szósz (200 ml)

A doboz átvétele után az élelmiszereket a lehető leghamarabb tedd a hűtőbe. A frissesség és a nedvesség megőrzése érdekében a húsok hűtőszekrényben, 3-4 fokon, lezárt vákuum csomagolásban 7-10 napig, mélyhűtőben -18 fokon, a termék cimkéjén jelzett időpontig tárolhatóak.

Hamburger elkészítése:

  1. A kiengedett húspogácsát – lehetőségtől függően – kis vajon serpenyőben 200 fokon, vagy gáz-, illetve faszenes grillen sózva borsozva, oldalanként 3-4 percig süssed.
  2. Jótanács: A lehető legjobb szaftosság megörzése érdekében a sütés után 2-3 percet a húsokat félre téve pár percet pihentessed