Angus Mixed Grill Party Box

13990 Ft

Grill fanatikusoknak összeállított csomagunk, minden olyan válogatott hozzávalót tartalmaz, amire csak szükségetek lehet egy otthoni, hamburger party alkalmával, sőt megfejeltük még a Hortobágy Angus-szal közösen fejlesztett jalepano-cheddar BBQ Angus kolbászunkkal is, melyet szmókerünkbe készre is sütöttünk!

Engedélyezett utánrendelésre

húspogácsa és a jalepano-cheddar kolbász a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szabadon tartott, szálas takarmányon etetett, Hortobágy Angus márháiból feldolgozott 100 % Angus húsból készülnek.

A Hortobágy Angus – Zuzmo BBQ kollab BBQ technikával készült jalepano-cheddar kolbásszal már semmi dolgod, csak egy serpenyőben kicsit megmelegíted és már tálalhatod is.

bucikat, saját nevelésű madre kovászából Stiller Tamás egri séf, a szószokat pedig a ZuzmÓ! BBQ recept Chiliyard kisüzemében készült.
A roppanós, savanyított jalepano paprika a Chiliyard finomsága, mely tökéletes kiegészítője a burgereknek és kiváló savanyúságként szolgál a BBQ kolbászokhoz is.

A Hortobágy Angus elvei szerint marháikat szabadon, stresszmentes körülmények között tartják a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataik kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítanak. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartják és vágják.

Az állataik általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra, így biztosítják a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó – ma sok helyen megszokott – korai vágások eredményével szemben.

Húsaikat saját magukk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

  • 140 grammos Hortobágy angus húspogácsa (6 db, kettesével csomagolva)
  • 15 dkg jalepano-cheddar Angus BBQ kolbász (2 db)
  • kovászos buci (6 db)
  • cheddar sajt (6 db)
  • 1 palack Zuzmó! Edition BBQ szósz (200 ml)
  • Extra roppanós, savanyított jalepano paprika (enyhén csípős)

A doboz átvétele után az élelmiszereket a lehető leghamarabb tedd a hűtőbe. A frissesség és a nedvesség megőrzése érdekében a húsok hűtőszekrényben, 3-4 fokon, lezárt vákuum csomagolásban 7-10 napig, mélyhűtőben -18 fokon, a termék cimkéjén jelzett időpontig tárolhatóak.

Hamburger elkészítése:

  1. A kiengedett húspogácsát – lehetőségtől függően – kis vajon serpenyőben 200 fokon, vagy gáz-, illetve faszenes grillen sózva borsozva, oldalanként 3-4 percig süssed.
  2. Jótanács: A lehető legjobb szaftosság megörzése érdekében a sütés után 2-3 percet a húsokat félre téve pár percet pihentessed

Jalepano-Cheddar kolbász elkészítése:

Elektromos sütőben: Beletesszük a kolbászokat a tepsibe, éppen annyi vizet öntünk alájuk, hogy csak 3-4 mm víz legyen a tepsiben, és még csak egy picit átmelegített, max 100 fokos sütőbe rakjuk a tepsit. 180-190 fokos legyen a sütő sütéskor így kb. 30-35 perc alatt maximum kétszer megfordítva pirosra sül a kolbász.
Célszerű alufóliát tenni a tepsire, hogy ne fröccsenjen szét a zsír. Az alufóliát a sütés utolsó 10 percében vegyük csak le róla.

BBQ sütőben: Rácsra téve, vagy lógatva, 110 fokon kb. 45-50 percet sütve érhetjük el a legtökéletesebb (enyhén füstös, szaftos, de roppanós) eredményt!