Ebben az ínycsiklandó, füstös, karácsonyi kombinációban az autentikus texasi BBQ ízeit hozzuk el otthonodba. Kínálatunkat úgy válogattuk össze, hogy Texas állam ikonikus húsait az omlós Angus marhaszegyet, a sertésoldalast és Hortobágy Angus-szal közösen fejlesztett, jalapeno-cheddar marha kolbászunkat tudod megkóstolni, melyek mindegyikét autentikus, fatüzelésű BBQ smokerben sütünk omlossá
Rendelés leadás: december 15-ig!
Személyes átvétel Egerben:
- December 22-én: 12:00 – 22:00
- Cím: Zuzmó! Craft Beer Pub (3300 Eger, Almagyar u. 1. Az MBH Bank mellett)
Kiszállítás Egerbe:
- December 23-án, előre egyeztett időpontban
- szállítási díj: 500 Ft
Eger 10 km-es körzetében:
- December 23-án, előre egyeztetett időpontban
- Szállítási díj: 1000 Ft
Magyarország egész területén:
- Fagyasztva, vákuumozva, hőtartó dobozban
- GLS futárszolgálttal
- Csomagolás, szállítás: 3990 Ft
- 0,3 kg Hortobágy Angus marhaszegy
- kb. 2,5 kg (1 tábla) St. Louis style sertés oldalas
- 0,3 kg Pulled Pork
- 0,3 kg (2 pár) jalapeno-cheddar angus kolbász
- Pitmaster babragu
- Smokerben sült fűszeres parázsburgonya
- NEIPA coleslaw saláta
- 2 palack Zuzmó! BBQ szósz
- + Ajándék 1 palack vörös cuvée a Szuromi pincészettől
- Jóllakik belőle: 5-6 fő
- Fagyasztva, vákuumozva szállítjuk, otthon kiengedés után csak forró vízben regenerálni kell!
A húsok BBQ sütőben, hosszú órákon keresztül, teljesen készre sütve, maximális higiénés körültekintéssel, hűtött, vákuumozott kiszerelésben csomagoljuk, hogy megőrizzék friss ízeiket, szaftosságukat és hogy biztonságosan szállíthassuk őket. A szállítási távolságtól függően a húskészítmények hűtve, vagy fagyasztva érkeznek. Amennyiben fagyasztott állapotban érkeznek, fogyasztás előtt 1 nappal engedje ki hűtőszekrényben.
A doboz átvétele után az élelmiszereket a lehető leghamarabb tedd a hűtőbe, ha pedig 3-4 napon belül nem szeretnéd felhasználni, akkor tedd a húsokat a fagyasztóba. A frissesség és a nedvesség megőrzése érdekében tartsd a húsokat a lezárt vákuum csomagolásban. A húsok fogyasztás előtt, forró vízben, illetve sütőben is könnyen regenerálhatóak. Pontos instrukciókat minden doboz tartalmaz.
A húsok hűtőszekrényben, lezárt vákuum csomagolásban 7 napig, felbontott állapotban 2-3 napig, valamint mélyhűtőben 2 hónapig tárolhatóak.
Elkészítés forró vízben (alkalmas marhaszegy, oldalas, sertéskolbász elkészítésére):
1. A bontatlan vákuumzacskót helyezd egy forró vizes (70-80 fok) edénybe és takarék lángon melegítsd 15-20 percet.
2. Miután kivetted a vízből, vágd ki a fóliát, vedd ki belőle a húst, és tálalhatod!
Elkészítés sütőben (alkalmas oldalas elkészítésére):
1. Vedd ki az oldalast a vákuumzárt tasakból és helyezd egy tepsire vagy edénybe.
2. Tegyél 1-2 kisebb darab vajat az oldalas tetejére és csomagold be az oldalast lazán alufóliába.
3. 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 percig hevítsd.
4. Vedd ki a sütőből az oldalast és ízlés szerint kend meg a tetejét a Zuzmó! glazúrral vagy a Chiliyard szósszal.
Személyes átvétel Egerben:
Kiszállítás Egerbe:
Eger 10 km-es körzetében:
Magyarország egész területén: